Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

Torredembarra.Representació teatral ‘De mares i filles

Torredembarra.Representació teatral ‘De mares i filles

Cultura posa a la venda les entrades de la representació teatral ‘De mares i filles’
Es podrà veure el 21 de març, a les 19 h, al Casal Municipal de Torredembarra

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra posa avui a la venda les entrades per a la representació teatral De mares i filles que tindrà lloc el pròxim 21 de març, a les 19 h, a la Sala Gran del Casal Municipal. Es tracta d’una obra escrita i dirigida per Paco Mir (Tricicle) i amb les actrius Mont Plans (Teresina – La Cubana) i Annabel Totusaus (La Cubana / Dagoll Dagom) com a mare i filla.

Sinopsis: Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en què la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família. La posada en escena de De mares i filles necessita de dues actrius que tinguin el do de la comèdia, i que, al mateix temps, puguin arribar al fons del cor de l’espectador per obtenir el resultat dramàtic més desitjat, la combinació equilibrada de riures i llàgrimes.

Les entrades es troben a la venda al web www.torredembarra.cat (https://www.4tickets.es/torredembarra/public/janto/) amb un preu general de 7 € i un preu reduït de 5 € (per a menors de 12 anys, per a majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats,

Deja un comentario