Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

Torredembarra celebra Sant Jordi amb paradetes a la pl. Mn. Boronat i la Revetlla a la Biblioteca

Torredembarra celebra Sant Jordi amb paradetes a la pl. Mn. Boronat i la Revetlla a la Biblioteca

La plaça de Mn. Joaquim Boronat tornarà a acollir la celebració de la Diada de Sant Jordi a Torredembarra el pròxim divendres, 23 d’abril. Aquest tradicional espai permet aplicar les mesures de seguretat sanitària que s’han previst per dur a terme una celebració amb garanties. Per aquest motiu, enguany les parades es restringeixen a flors i llibres. A més, hi haurà les parades que es puguin posar davant dels corresponents establiments.

La Regidoria de Cultura posa a la venda la reedició del llibre ‘Imatges per recordar. Torredembarra: 1900-1975’

També s’ha previst un espai per a la signatura de llibres d’autors locals amb el següent calendari per evitar aglomeracions:  Enric Grangel (de 10.30 a 11.30 h), Lola Galván (d’11 a 12 h), Imma Vallmitjana (de 12 a 13 h), Quim Nolla amb “Marçà, cultura des del confinament” (de 12.30 a 13.30 h), Gabriel Comes amb “Petites estones de lectura amb avis i àvies” (de 17 a 18 h), Jordi Suñé (de 17 a 18 h), Gibert d’Artze i Víctor Centelles (de 18 a 19 h) i M. Dolores García amb “El pasajero 2228” (de 19 a 20 h).

La Biblioteca Mestra Maria Antònia se suma a la celebració amb la Revetlla de Sant Jordi que tindrà lloc el 22 d’abril. A les 10 h, tindrà lloc a través de les xarxes socials i d’Ona La Torre un homenatge a la Mestra Maria Antònia amb la publicació de poemes, cançons i dibuixos que han fet infants de la vila. A les 18 h, al jardí de la biblioteca, presentació del llibre “El poder Sanador del cuento” de les autores Isabel Sardà i Carme Aragonès. És una activitat adreçada al públic adult. Inscripcions: biblioteca@torredembarra.cat // Telèfon 667 17 12 91.

D’altra banda, l’Espai Jove de Torredembarra amb l’associació juvenil Metajuego ha programat diverses activitats referent a la temàtica de l’associació de jocs de taula i rol, tant infantils com juvenils, i  es realitzaran durant aquest any 2021. La primera activitat es farà aquest proper diumenge 25 d’abril com a activitat de Sant Jordi,  a la pl. Mn. Joaquim Boronat, de 10.30 a 13 h, i consisteix a pintar un drac que els infants podran emportar-se a casa.

Imatge Sant Jordi d’arxiu: Anna F. – Aj. Torredembarra


Deja un comentario