Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

TORREDEMBARRA: Arriba la sisena edició de la Gimcana dels aparadors de Nadal

TORREDEMBARRA: Arriba la sisena edició de la Gimcana dels aparadors de Nadal

La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats impulsa la sisena Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l’objecte que no toca! una proposta lúdica per a infants i famílies. Es durà a terme de l’11 de desembre al 4 de gener. En aquesta edició hi prenen part 52 comerços.

És una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies hauran de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es troba disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme i a l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme o  l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2007 i 2015.

Les butlletes recollides, amb data d’entrega màxima el 7 de gener a les 13 h, es revisaran i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig telemàtic que es realitzarà el divendres, 8 de gener, a través de la pàgina Sortea2. Els premis d’enguany són una bicicleta, dos patinets i dos lots de productes escolars.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el «Millor aparador decorat de Nadal» i «L’objecte més original amagat a l’aparador».

Deja un comentario