Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

TORREDEMBARRA.

TORREDEMBARRA.

La Regidoria de Joventut inicia les activitats d’aquest curs amb alumnes dels instituts divulgant els serveis que ofereix el PIJ

Les noves mesures de seguretat sanitària per la crisi de la Covid-19 han comportat la suspensió presencial de les activitats extraescolars en horari de tarda que es duien a terme al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i que han estat substituïdes per activitats telemàtiques. El que sí que es manté són les activitats organitzades per a alumnes dels instituts del municipi en horari lectiu (Institut Torredembarra i Institut Ramon de la Torre), en grups reduïts i amb els protocols corresponents. Dins d’aquestes activitats, ahir es va dur a terme una xerrada de divulgació del projecte juvenil “Coneix el teu espai”, que va tenir lloc a la Sala Gran del Casal Municipal, on es van donar a conèixer els serveis en funcionament que disposa el PIJ. També es van treballar diverses dinàmiques de grup per saber l’opinió dels joves sobre les polítiques de joventut i es va debatre sobre l’actual situació d’emergència sanitària i la implicació que ha de tenir el jovent.

En la línia de donar suport logístic i  recursos a activitats programades pels instituts, les quals no es poden realitzar als centres per falta d’espais, la Regidoria de Joventut oferirà diverses projeccions i xerrades a l’alumnat en instal·lacions municipals. A més a més, el proper 19 de novembre es reprendran les Jornades de Salut de Joventut que tenen lloc cada curs escolar. La primera es dedicarà a les addiccions i anirà a càrrec del Centre CCAdicciones de Roda de Berà. També es reflexionarà sobre els «botellons» i la situació psicològica del jovent durant la pandèmia actual. Altres activitats programades són formacions sobre violència de gènere per als grups de segon d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre.

Deja un comentario