Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

L’Ajuntament impulsa una enquesta en el marc del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge

L’Ajuntament impulsa una enquesta en el marc del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge

L’objectiu d’aquest pla és obtenir eines per a poder planificar i dissenyar les polítiques municipals d’habitatge dels propers anys amb la implicació de la ciutadania

La regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, i la Càtedra de la Universitat Rovira i Virgili estan elaborant el document d’anàlisi i diagnosi de l’habitatge a Altafulla que ha de servir com a base per a l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH).

Per fer-ho, han impulsat un procés de participació ciutadana en forma d’enquesta per a recollir l’opinió dels veïns i les veïnes en relació a la situació de l’habitatge al municipi. Aquest formulari ja està operatiu al web del consistori.
 
El regidor d’Habitatge, Àlex Cañas, ha subratllat que “l’objectiu d’aquest pla és poder endreçar totes aquelles iniciatives en matèria d’habitatge que tenim i afegir aquelles que surtin de les sessions de treball que estem realitzant”.

El Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH) té la finalitat de disposar d’un instrument de planificació no reglada, de caràcter tàctic i operatiu, on el seu objectiu és que “ens pugui proporcionar eines per a poder planificar i dissenyar les polítiques municipals d’habitatge dels propers anys”, ha subratllat Cañas.

La informació que aporti la ciutadania serà anònima i el formulari es pot contestar en menys de cinc minuts.

Enllaç a l’enquesta.

Deja un comentario