Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

El Festival Roca Foradada programa quatre concerts entre el 22 de juliol i el 19 d’agost

El Festival Roca Foradada programa quatre concerts entre el 22 de juliol i el 19 d’agost

Les entrades es posen a la venda aquest 12 de maig, al migdia
www.torredembarra.cat
 
Programació:
 
·       Dissabte 22 de juliol, a les 22 h, Mónica Green (jazz, soul, blues i R&B. Durada: 90 minuts).
Mónica Green celebra els seus 30 anys a Catalunya i ens presenta aquest espectacle amb una recopilació de temes de jazz, soul, blues i R&B, dels principals èxits de la música negra dels 60, 70 i 80 que han passat a la història i formen part de la seva vida.
 
·       Dissabte 5 d’agost, a les 22 h, Sergi Carbonell(bandautor. Durada: 75 minuts).
El cofundador i compositor de Txarango Sergi Carbonell ens presenta el seu projecte en solitari allunyat de la música festiva que ens tenia acostumats i ens convida a un sorprenent viatge cap a un univers poètic ple de sonoritats delicades i sensibles. Amb referències com Jorge Drexler, Bon Iver o Sufjan Stevens, Carbonell publica el seu primer àlbum, «Refugi», amb un format banda i una deliciosa posada en escena
·       Dissabte 12 d’agost, a les 22 h, Momi Maiga (músiques del món. Durada: 90 minuts).
Amb només 25 anys, Momi Maiga destaca com un virtuós del seu instrument (la kora), així com per la seva fluïdesa vocal i com a compositor curiós, autodidacta, i amb una sorprenent sensibilitat musical. Immers en el ric patrimoni musical de l’Àfrica occidental, Momi Maiga va créixer a la regió de Casamance, al sud del Senegal. Procedent dels reconeguts músics de la Família Cissokho, Momi va educar-se amb les seves riques tradicions musicals. En el seu primer àlbum debut titulat ‘Nio’, ens presenta un treball on combina jazz ètnic, flamenc i les sonoritats de les seves arrels. Fusiona la kora amb instruments clàssics com el violí i el violoncel, i emprèn un viatge que el condueix a l’inici d’una carrera musical prometedora.
 
·       Dissabte 19 d’agost, a les 22 h, Meritxell Neddermann (indie).
Criada en un entorn de músics i formada per les millors escoles musicals catalanes i nordamericanes, el ritme i les melodies corren per les venes de Meritxell Neddermann amb una sensibilitat afilada com poques. En el seu àlbum debut, «In the Backyard of the Castle», afloren la seva versatilitat i la destresa en el piano i en la veu, arribant a destil·lar el so fins a trobar-ne un de propi, intimista i eteri, clarament marcat per la barreja de gèneres (música clàssica, jazz, funky i indie) i l’experimentació amb loops, pedals i vocoder. Amb una gira de més de dos anys que l’ha portada a tocar arreu dels Països Catalans i posant un parèntesi al seu projecte personal al mes d’abril, durant el 2022 l’artista s’ha convertit en la pianista de la gira internacional de Jorge Drexler.
 
Preu general: 7 € cada concert.
Preu reduït: 5 € cada concert per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció.
Localització: Port Torredembarra – Roca Foradada – Pet d’ovella

Foto de la presentació del Festival: Anna F.

Deja un comentario