Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

Del 4 al 6 d’agost torna el Pleniluni Circurs a Torredembarra

Del 4 al 6 d’agost torna el Pleniluni Circurs a Torredembarra

Es recuperen la programació i els espais habituals

Els dies 4, 5 i 6 d’agost arriba una nova edició del Pleniluni Circus a Torredembarra de la mà de la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret. La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que la programació d’enguany torna a ser l’habitual d’abans de la pandèmia, recuperant els diversos escenaris, l’espectacle itinerant i sense necessitat de cita prèvia per assistir als espectacles que són tots gratuïts.

El programa d’actuacions és el següent:

Dijous 4 d’agost

19 h, a l’Eix Comercial, «El carrer és nostre» a càrrec d’Always Drinking Machine Band. Espectacle itinerant musical.

20 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, «BOZZÀ!» a càrrec de Baires Bozzà. Espectacle circense en que es fusionen disciplines de circ, tango, teatre i humor.

Divendres 5 d’agost

19 h, a la Biblioplatja, «Petit o gran» amb la Cia. Albert Vinyes. Espectacle recomanat per a menors de 6 anys.

22 h, a la Roca Foradada, «Soliloqui» a càrrec de Tim Muntané. Un actor sol, un clown, un mim i un artista de circ. Ens embarca en situacions increïbles de la mà del teatre gestual i els sons.

Dissabte 6 d’agost

18.30 h, als Jardins de la Casona (Oficina de Turisme), «Taller de circ ximple» amb La Circoteca. Una proposta familiar on grans i petits poden aprendre junts diferents habilitats que van des dels malabars als cicles, les xanques i moltíssimes coses més.

22 h, a Cal Bofill, «Fili Busters», a càrrec de Mortelo & Manzani. Una nova i arriscada aventura.

Deja un comentario