Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

Canvis de circulació en el carrer de l’Onze de setembre, de la Muralla i carretera de la Riera a partir de dimecres

Canvis de circulació en el carrer de l’Onze de setembre, de la Muralla i carretera de la Riera a partir de dimecres

Aquest dimecres, 20 de gener, es posaran en marxa uns canvis de circulació en els carrers de l’Onze de setembre, carrer de la Muralla i carretera de la Riera. El tram del carrer de l’Onze de setembre entre avinguda de Catalunya i carrer de la Muralla passarà a ser sentit Muralla. Aquest fet també comportarà el canvi en el sentit de la circulació del carrer de la Muralla que serà de direcció única en tota la via, és a dir, des del carrer de l’Onze de setembre fins al carrer de Mañé i Flaquer i la carretera de la Riera. 

Un altre canvi important és l’anul·lació de l’entrada a Torredembarra des de la carretera de la Riera pel carrer de Mañé i Flaquer i Muralla. El carrer de Mañé i Flaquer també quedarà de direcció única sentit portal de Padrines (camí de l’Era).

Aquests canvis en la circulació es van prendre en el marc de la Taula de Mobilitat de Torredembarra. L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que amb aquestes modificacions es dinamitzarà l’avinguda de Catalunya, una de les principals artèries d’entrada i sortida al municipi, que en la cruïlla amb l’Onze de setembre compta amb quatre fases semafòriques i ara es reduiran a tres.

Els canvis, doncs, s’iniciaran dimecres i comportaran restriccions en el trànsit durant uns dies.

Fotos: Anna F.

Deja un comentario