Llámanos +34 659 784 935

Ayuda

Canvis de circulació al Nucli antic de Torredembarra per descongestionar al màxim la presència de vehicles

Canvis de circulació al Nucli antic de Torredembarra per descongestionar al màxim la presència de vehicles

 A partir del pròxim dimecres 17 de març es posaran en marxa un seguit de modificacions del trànsit rodat amb l’objectiu de descongestionar al màxim la presència de vehicles en aquesta zona, tal com ha explicat l’alcalde, Eduard Rovira. Es tracta d’unes mesures acordades en el marc de la Taula de Mobilitat del municipi. Els canvis seran els següents:

•    El portal de Padrines serà exclusivament de sortida del Nucli antic.

•    El portal de la Bassa serà d’entrada al Nucli antic.

•    El carrer Ample serà de pujada des del portal de la Bassa fins al carrer del Forn. El darrer tram d’aquesta via, on se situen habitualment terrasses d’establiments de restauració, estarà tallat al trànsit rodat amb pilons extraïbles, per permetre només el pas de vehicles d’emergències i per accedir a guals.

•    Un altre punt que es veurà modificat serà l’entorn de la plaça de l’Escorxador. D’aquesta manera, el carrer de l’Escorxador serà d’entrada a la plaça i el carrer dels Clapers i el carrer Nord, de sortida. 

•    El carrer de la Carnisseria serà només de pujada al llarg de tota la via, de la plaça de la Vila al carrer del Freginal.

•    El carrer d’Eduardo Benot esdevindrà de sentit únic, de sortida a la plaça del Castell i es prohibirà aparcar al lateral de l’Església de Sant Pere.

•    Es prohibeix aparcar al carrer del Freginal. Actualment estava permès en un costat entre la plaça del Castell i el carrer de la Carnisseria.

Els canvis, doncs, s’iniciaran dimecres i comportaran restriccions en el trànsit durant uns dies.

Fotos: Anna F. – Aj. Torredembarra

Deja un comentario